Písnička

Písnička

Anotace: o Tobě, o nás..

Broukám si potichu písničku,
snad abys neslyšel,
ta slova co v srdíčku
jsi mi beze studu zasel..
O tom že..
jsi můj andílek, moje sluníčko,
ať se kdo chce pře
připadám si tak trochu maličko
jak zamilovanej blázen
co dáva všanc svůj svět
kvůli pár pohledům, polibkům..
a pak, z druhé strany
mi stačí pohled na Tebe
abych vylétla snad až do nebe...

Je to jiný
co říct
tetelím se radostí
protože jsem s Tebou
a je to kýč
to vím
ale

MiLuJu Tě...!

a je to fajn
ať se to zdá nemožné
a prazvláštní
je to fakt dobrej pocit
být s Tebou
objímat Tě
líbat...

Víš lásko,
voníš
a líbáš
a usmíváš
a objímáš
a usínáš
jsi světlo
jsi stín
jsi krásnej
jsi vším....

Jako kapka rosy,
protože v ní je přeci celej velkej svět, takže se nemůžeme ztratit, že? Nemůžem.

Kvoli tomu usmevu ťa ľubim, vieš? Chybáš mi viac ako si dokažeš predstaviť Andreas moj...
Autor *whatsoever*, 26.02.2009
Přečteno 456x
Tipy 12
Poslední tipující: Aurora., BARBYE, Radek.oslov.Šafárik, ewon, lucajda89, whiolet, Alex Foster, LucQa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andreas má velké štěstí, at´se tě drží, protože takovouhle slečnu šikovnou jen tak nenajde, hodně štěstí vám oběma :)

24.03.2009 14:09:00 | BARBYE

a valentýn je zpět

02.03.2009 14:19:00 | whiolet

Nádherný, chtěla bych to slyšet zazpívaný. :)

28.02.2009 15:58:00 | LucQa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí