Slepá

Slepá

Anotace: Někdy hloupě přehlížíme to, co je hned vedle nás.

Nejspíš jsme se minuli
v čase i myšlenkách
nechci žít v době minulý
utápět se ve sklenkách
byť dobrýho červenýho vína.
Chci o tebe bojovat
už nejsem líná
Zase budu milovat
i když ta láska bude jiná.
Co jsem prožila
před tím se neschovám
hodně jsem trpěla, hodně si užila
Ale ptám se tebe -jakou šanci mám?
Autor Květa, 10.10.2005
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že ti odpoví!

10.10.2005 08:47:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí