Líce krásnej ženy

Líce krásnej ženy

Anotace: O pyšnom líci (a jeho nositeľke), jej podivnom správaní, ale i tom že niekoho napriek nekonvenčnosti a zvláštnym prejavom vie osloviť.

Líce sa tvárilo,
že je najkrajšie,
niekedy okolie ranilo.

Je svetlé,
biele,
nežné a nemdlé.

Krásne, si myslí,
o sebe,
narcis v mysli.

Nik ho tak nemá rád,
i preto,
že je pyšné a jedovaté sťa had.

Líce, nik ho neľúbi,
vidia ho povrchné, ako planú pláň,
ale v jeho očiach s láskou sa snúbi.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 27.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí