Já lez bos na ostrov Lesbos

Já lez bos na ostrov Lesbos

Anotace: -

Měl bych asi milovat svou lásku!
Měl bych asimilovat svou lásku?

Když mě chce se párovat!
Když mě chce separovat!

Já za ní šel, na ostrov lez bos!
Já za ní šel na ostrov Lesbos!

Miluji moc svou lásku, ženu?
Miluji moc, svou lásku ženu!

A s námi muži, jsou ženy?
A s námi muži souženy!
Autor Bolder, 27.02.2009
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě poskládané

27.02.2009 14:11:00 | Markéta Hl.

Zajímavá hříčka.

27.02.2009 13:12:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí