Meruňka

Meruňka

Anotace: Zase je vrahem zahradník:)

Šel kolem zahradník... utrhnul meruňku
Šťastlivec - lidumil.
Šel kolem zahradník... já pod stromem ležím.
,,Dobrý den“, prohodil

...Utrhnul meruňku!...
Ani si nevšiml, jak byla krásná.
Ochutnal, přivlastnil...
A ani si nevšiml, že po ní toužím!
Autor Shimy, 27.02.2009
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: valaki, Kapka, Tracy Beakerová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí