jednou a přece nikdy

jednou a přece nikdy

Anotace: o nekom, kdo me dost poznamenal, inspiroval, tak trochu lhal... proste o cloveku dvou tvari

Jednou a přece nikdy
Ve stínu smutných kapradin
Strunu si jemně naladím
Tvůj nezapomenutelný šarm
Snad to není pouhý klam

Proč po tobě tolik toužím?
A přitom samotou se soužím

Miliony otázek
Nespočet sázek
Neříká ti to nic?
Už není žádné víc?
Toužím a toužit nepřestanu
Roušku pravdy odhrnu na stranu
Jen krátká chvíle
Mi zkracují se míle

Proč máš dvojí tvář?
Nad hlavou svatozář?
A v podpaží ďábelský diář?
Nejsi tak trochu lhář?

Lžeš jen sobě
Topíš se v sobě
Nevěříš sobě

Někdy mluvíš v dvojsmyslech
Někdy mi tvá slova berou dech
Někdy to je dlouhotraťový běh
Někdy stromy prorůstá mech

Snad tě někdy uvidím
Před spaním o tobě i sním
V mysli už dávno nebloudím

Snad už mám jasno
Však světlo nějak pohaslo…
Autor tessie from hell, 27.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí, tessie... a ty otázky uprostřed jsou trefné...

03.03.2009 13:46:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí