let's the love continue

let's the love continue

Anotace: ....

drzim v rukou strepy naseho stesti
nestaram se o nici prazdny slova
v hlave slysim jen tvuj hlas a vsude vidim
tvuj oblicej.
lzu vsude
lzu vsem
ze moje kroky
te miji.

tvy srdce pro nikoho nebusi
tohle mi rikas
a ja tomu neverim.

omlouvam se
omlouvam se

tahle noc bude dlouha
zkusim znicit tu posledni
cast me
.

potrebuju misto
kam se muzu schovat.

/pojdme tancit/
a nechme tu lasku pokracovat.

** verim, ze nikdy nezjistis.
nikdy tohle nebudes vedet.
nici me to, boli me to, zabiji
sem zabijak a ty moje eutanazie

neslysim jeji kroky
jen je vidim.
uz jich je hodne
tvori tvuj dav
vecnosti.

kus myho stesti / svet plnej bolesti

dneska v noci
utopim svy city ve flasce jamesona
za zvuku beatles.
abych ti dokazala odpustit
neco, za co nemuzes.
uz zadna cesta
jen moje
neplodnost.
a vernost
/the last kiss/
je pozde na pohled z oci do oci
moje opona se zatahuje.
a kroky boli
kroky od tebe.
tam nekam
kde dnesek konci.

zitrejsi slunce mi zas bude lhat
prikazovat
at necham tu lasku pokracovat.

.
zas na praskach
az na dne.

/ščžčřýžáýžížýřžáýžíéýáíéáé/
Autor embryo v hlave, 27.02.2009
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, Slečna z konce duhy, kucky, Radek.oslov.Šafárik, bloumej očima, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

abych ti dokazala odpustit
neco, za co nemuzes.
uz zadna cesta
jen moje
neplodnost.

...ach teres...co ti na to rici..je mi z toho smutno..preju at je lip..i bez prasku.

27.02.2009 16:34:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí