S přibývajícím deštěm

S přibývajícím deštěm

Anotace: O vyznání...

S přibývajícím deštěm
s padajícími kapkami
co znázorňují lásku
která připomíná slzy co padají směrem k srdci.

S přibývajícím věkem
s padajícími vlasy
co znázorňují život
který připomíná vzpomínky
co padají směrem do ústraní.

S udeřením blesku do borovice
roztříští se kmen na tisíce kousků
co promění letité letokruhy
jenom na tříštivé třísky popele.

Bez ohledu na počasí
s pohledem na život
chci tebe a být svou paní
a nedát na svou marnivost.
Autor Joyo, 27.02.2009
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí