Nechám si o Tobě zdát

Nechám si o Tobě zdát

Anotace: Psala jsem to večer a myslím že se mi povedla

Už je černá noc,
já na Tebe myslím moc.
Už zase nemohu spát,
vždyť Ty jsi jen v mých myšlenkách.
V hlavě se mi promítají,
okamžiky s Tebou prožitý.
Už je to měsíc a pár dnů,
ale ty ještě jsi součástí mých snů.
Do pokoje už mi svítí sluníčko,
už mi nikdy neřekneš pusinko.
Už musím vstát,
v noci si zas nechám o tobě zdát...
Autor janicka17, 27.02.2009
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí