Nenávidím

Nenávidím

Anotace: Nenávist má spousty podob, a někdy je nenávist stejně zhoubná a silná jako láska...

Nenávidím to, jaká jsi,
nenávidím tvé sny.
Nenávidím to, co děláš,
Nenávidím vzduch, který dýcháš.

Nenávidím ty lži,
Nenávidím zbývající dny.
Nenávidím temnotu dne,
Nenávidím vše, zvláště nebe.

Nenávidím tvůj smích zvonivý,
Nenávidím tvůj úsměv jiskřivý.
Nenávidím tvoje slzy,
Nenávidím i to, jak rychle zmizí.

Nenávidím to, jak to rychle plyne,
Nenávidím, že nevím, jak to bude.
Nenávidím to, že tě miluji,
Nenávidím však nejvíc to, že tě musím opustit.

.D.
Autor Darčík Mortalitas, 27.02.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí