Prokletá

Prokletá

Anotace: láska bolí,když jsou dva.Ještě více, když se musí člověk dělit...Zdendovi

Euforie, je mé napětí
Štěstí se střídá v zakletí.

Láska je mi prokletá
Jak žába v prince zakletá.

Srdce probodnuto poslední kapkou naděje.

Duše čistá, pětilistá
léta mého trápení
Nikdo už to nezmění.

Stínu duše nejdál
Nejdál...
Mě stále blíže je
Je to můj sen a stav bez tíže.

Má duše je zakletá
Snad nejsem prokletá.

Místo tam jest,
hoří touhou,
nechat se svést.

Naděje není
Hra těl nebude rozuzlení.

Rána do srdce vystřídá další
Není mi hodno,
snad proto jsi jen další,
který nezůstal.
Autor Asunta, 10.10.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí