Mé srdce neví kudy kam.

Mé srdce neví kudy kam.

Anotace: Láska je něžný cit,říkám to posté,zase to nepopleť, je to tak prosté.

Sbírka: Breviář bláznů.

Dřív než mne sevřeš do svých pout,
říkej mi, co bys chtěla,
nedej mé vášni uniknout,
vytrysknout z mého těla.

Mé srdce neví kudy kam,
snad, žes podobna lani,
tak chtěl by létat sem a tam
ptáček jatý v tvé dlani.

Láska dokáže pozměnit
dvě srdce, která buší,
nechtěj na drobné rozměnit
tělo,srdce i duši.
Autor ota.pé, 28.02.2009
Přečteno 417x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Oťas, Barpob, NikitaNikaT., Verena, prostěholka, malý lachtánek, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedej mé vášni uniknout,vytrysknout z mého těla... Jak dokonalé...

03.03.2009 10:53:00 | Barpob

Děkuji, jsi první lachtánek, který mne pochválil,
i první kdo přišel, když ostatní jsou ... asi na chatě.

28.02.2009 20:48:00 | ota.pé

pěkná

28.02.2009 19:49:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí