Západ slunce

Západ slunce

Anotace: o milování

Západ slunce.

Když západ slunce
ozáří tu krásu kolem
a v rudém odlesku
zrudne i Tvá tvář,
já vidím něhu v očích Tvých
a podivnou jasnou zář.
To pole plné Vlčích máků,
vzduch plný vůně a touhy,
nás vede Bůh ví kam,
pro jeden okamžik pouhý.
Rudé lístky padly na mou líc.
Odpusťte vy rudé květy,
že nebylo vám přáno
dále růst.V zapomění
upadly všechny světy
a rozum začal míti půst.
Autor Solledat, 28.02.2009
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, priroda je krasna.

14.03.2009 01:06:00 | carodejka

Líbí. Je trochu jako písnička.

28.02.2009 17:16:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí