Živý sen...

Živý sen...

Anotace: Kéž by i ze sna vyšla myšlenka... zůstaň se mnou... napořád...

Chodím v dešti osaměle,
do duše se vkrádá chlad,
bolest uvězněná v těle,
nedá, nedá mi dnes spát.

Zdál ses mi v mých živých snech,
plnil jsi mé velké přání.
Bude to i v našich dnech?
To překrásné milování?

Za chvíli zas přijde noc,
těžké je usínat bez Tebe,
zase sama jsem tu moc,
s prosbou se obracím na nebe...

Lásko má vrať se mi zpátky,
v dešti už nechci sama stát,
přijd ke mne zadními vrátky,
abych zas mohla klidněji spát...
Autor LadyCat, 28.02.2009
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: mimi1000, Kapka, Terysekkk, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně krásné, mluvíš mi těmi slovy úplně z duše, ze srdce a ze snů... k tomu už ani není co dodat

kdybych mohl dát sto tipů dal bych 101
kdybych mohl dát tisíc růží dal bych jich na oltář lásky milion

28.02.2009 05:13:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí