Tátovi

Tátovi

Anotace: Pro Tebe, ať jsi kdekoliv...

Byl jsi v mém životě báječným komikem,
přítelem, vzorem i starostí viníkem,
oporou ve dnech zlých, bolavých,
spojencem v lumpárnách, tajemstvích...

Ted najednou cítím, jak málo jsem tě měla,
jak málo jsem s Tebou večeřela.
Dneska už vím, co schází mi ke štěstí.
Jsi to ty, láska, a některé neřesti...

Děkuji za krásné dny plné smíchu,
celému světu chci vyjádřit pýchu.
Je jedno, co bylo včera...
Jsem hrdá, že jsem Tvá dcera...
Autor LadyCat, 28.02.2009
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: Haniéčka, Kars, Kapka, Terysekkk, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady taky tatík, co bych za to dal, kdyby to patřilo mně

03.03.2009 22:03:00 | Kars

Krásné verše pro tatínka.

28.02.2009 07:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí