Inspirace

Inspirace

Anotace: ...

Nemám inspiraci
pro pocity, s nimiž se může
na chvíli člověk sžít
Nikdo mě nemiluje
Nikdo necítí nenávist
Nikdo mi nedokáže říct,
co se to stalo s mým životem,
který se tak prázdný zdá být...

Nemám inspiraci
pro hledání čehokoli, kohokoli
Nic mě netíží, nic nebolí
Nemám potřeby, sny ani přání
Jsem lhostejnost sama
Nepřeháním
Nikdo se se mnou nechce o nic dělit
A já jsem prázdná
A nechci to měnit...

Nemám inspiraci
pro žádná převratná slova
Nemyslím, nemluvím, nemohu psát
Nikdo si nevšiml
Nikdo neví,
že kdysi dávno úzkostlivě,
úpěnlivě, zoufale
chtěla jsem někoho milovat
Chtěla jsem létat
s tebou ve hvězdách
Chtěla jsem mít strach
z výšek i pádů
Dnes už nic nechci
Nechci inspiraci
pro nic, co život změní
jen na chvíli...
Autor unstoppable, 28.02.2009
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: fijalka, jesterka, enigman, vapiti, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky :)

01.03.2009 06:58:00 | unstoppable

myslela jsem, že už se snad dalšího dílka nedočkám....
ale to čekání stálo za to...

28.02.2009 15:00:00 | fijalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí