Květy zla - tralala

Květy zla - tralala

Anotace: ...miluji ho...

Kudy chodím tudy o tom sním,
jaké to bude, až budu zase s ním.
Nesměle mě políbí /jako poprvé/
protom prudce podrápe mě do krve,
z mého těla šaty strhá,
vidím jak,
na mě již se vrhá...

Pak ležet budem na zemi
amorovým šípem skoleni.
Na mou kůži bude hroty
vrývat skryté ornamenty,
svůj dech vpije do mé pleti,
něžnými zasype mě květy...

.....
tralala
Autor putativní.domněnka, 01.03.2009
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Demedalex, gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí