FAKT Originální láska

FAKT Originální láska

Anotace: Tahle je tak dva roky stará teď jsem ji vyhrabala, neni moc dobrá ale vyjádřila přesně to co jsme tenkrát cítila (o jedné a té samé osobě jako v básni Naše story ukončena)

pamatuješ den kdy jsme se vyděli po prvně
tak rychle a zběžně,
pak ztratil ses ja myslela
že už nenávratně.
podruhý už jsem nečekala
a číslo ti podala.
pak se to snámi rozjelo
a svět se okolo
nás točil,
nezastavil,
nespomalil
a nevyklopil nás.
mě a tebe až do teď
už nejsi vedle mě
musím koukat teď na sebe
a doufat že to zládnu sama bez tebe.
co ty?
maš jinou zábavu
do který se nepovejdu
a ani nechci a nepotřebuju
být jen další v řadě slečen
a je na snadě
vycouvat a to rychle a absolutně.
Kolikráts mi ublížil a ja ti odpustila,
zase začít se rychle pokusila,
ale je dost hloupý když jeden má rád víc
a ten druhej má lásek o dost víc.

Říkals že si jinej, že když máš rád tak máš a kterou máš rád jsem já - ta kterou si hledal za nic bys jí nedal ale bohužel nejsem jediná kterýs to říkal.

Odcházíš a to dost hnusně,
mě slzy nekapou a už vůbec ne hustě.
mám tě ráda, to víš že si můj,
ale nemá cenu nosit srdce jenom půl.
Pro někoho- jako ty jsi - nemá cenu- ubližovat si.
myslela jsem , že ty to budeš
a když ne že neodejdeš
tak zbytečně,
stejnš se jednou budu mít senzaně - i bez tebe- ty máš pocit, že si vyhrál,
no tak dobře sni si dál
ale i na mě se osud usmál.
tak troch se mi ulevilo,
ze se nemusim bat co te zas napadlo
a ted? musim se ti smat,
jo bylo mi lito,
ze nam to nevyslo,
ale co se delat da,
kdyz chces, at ti jina da.
chudak holky co nalitli ti na slovo laska
si jen obycejnej,
vzazuje tvoje byvala myska...
Autor CubbaLibbre, 01.03.2009
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí