Sorry!

Sorry!

Anotace: Pro jednoho jediného člověka.Snad pochopíš kam až jsi dospěl

Omlouvám se za to,že dýchám!
Za to že jsme dýchali společný vzduch.

Omlouvám se za to,že lásku k tobě chovám!
Za své city,které mi dělaly rozruch.

Omlouvám se za to,že jsem s tebou spal!
Za tu krásnou noc,kdy tebou jsem byl milován.

Omlouvám se za to,že polibek jsem ti dal!
Odteď tě budu líbat jenom v hrobě.

Omlouvám se za to,že jsem jenom bral!
Za to,že bral jsem ti smutek a bolest.

Omlouvám se za slzu,která mi z tváře spadla!
Za slzu,která byla jenom jediná.

Omlouvám se za svíčku,která ve mně zhasla!
Za svíčku,která byla tak nevinná.

Omlouvám se za to,že jsem tě prostě miloval!
Omlouvám se za to,že jsem tě měl rád!

Všechno se ale změnilo.
Už nebudu tuto falešnou hru hrát.
Zapomeň na mě!
Já zapomenu na tebe!
Omluvy jsou na řadě,
ale omlouvat se budeš ty mně!
Autor raconteur, 01.03.2009
Přečteno 442x
Tipy 6
Poslední tipující: Heavenhill, Kars, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta nejhustejsi polevka : )

03.03.2009 22:08:00 | Ta co te ma v krvi rozpusteneho

Již dost bylo omlouvání, zapomeň a žij dál :-)))

02.03.2009 18:46:00 | Kars

Škoda těch překlepů a nedoklepů, docela to kazí jinak zajímavou výpověď. Pointa se mi líbí.

01.03.2009 17:37:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí