Smutek za vločkou sněhu ukrytý

Smutek za vločkou sněhu ukrytý

Anotace: ...

Pro rozhodnutí své,
závislosti nikotinové,
před branou jsem stál.
Do hloubky oblaka noci se smál,
sníh na tvářích mi ulpíval.

Ve světlech lamp ztracen,
sněhem brázdil se k tmám,
zvon v hrudi silně mu hrál.

Mysl pocitem plná,
na obětí, jenž myslí zmítá,
vzpomínkou k polibku zpět,
prožít znovu jej hned.
K nebi pohled můj vede,
tu hlava s kapucí k zemi se nese,
po tváři slza či snad vločka roztátá,
na rtech úsměv,
v očích láska ukrytá.
Autor Gabriel17, 01.03.2009
Přečteno 364x
Tipy 15
Poslední tipující: Jiná, PPetrushka, CRASH, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, ilona, Denael, Holis, Kapka, Jamesow, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, má své kouzlo.St.

02.08.2010 20:57:00 | PPetrushka

Je to moc pěkné.Líbí se mi to!!!

13.05.2010 16:44:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí