Už to nemůže být jen sen...

Už to nemůže být jen sen...

Anotace: někdy se zdá, že konečně sem skončí..

Minuta za minutou plyne,
já sedím ve školní lavici,
najednou cítím jak něco bije
a nemyslím městskou radnici.
To tluče mé srdíčko,
tak rychle, že mu nestačím,
zdá se, že ke štěstí mi stačí maličko
a že si s tím co mám vystačím.
Newím co děje se, že úsměv k nezastavení stále mám,
Nechápu proč na okolí se chci smát jen,...
Odpověď na to snad už částečně znám
a třeba konečně žiju ten svůj vysněný sen...
Autor hellowik, 01.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Seanko, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tip za úsměv, nad něj není.

01.03.2009 22:10:00 | Kapka

Nádherně krásné.

01.03.2009 21:07:00 | Seanko

krasne, procitene

01.03.2009 20:59:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí