Tajemství

Tajemství

Anotace: To mě jen tak napadlo.

TAJEMSTVÍ

Hladit Tě růží
černou jak noc
kapky rosy příběh
by psaly růží půlnoční
co dává tu moc splnit
Tvá tajemná přání

Příběh co možná snem zůstane
za víčky utajen světu hvězdy
však neručí že se nestane
tajemství černého květu
Na těle hebkém jemnost růže
chci vést čerň.
Autor wakar, 01.03.2009
Přečteno 498x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomeny srdce, jedam, Kapka, Markéta Hl., Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí