Anotace: a jestli...

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Jestli něco zůstane
po nás dvou
bude to nic
A jestli zbyde něco
až tahle láska skončí
tak snad jen prázdno

Vymilované
Odbrečené

Natahuji rolák svým snům
přes obličej
přes oči

Jestli něco zůstane
po nás dvou
po mně a po tobě
nechci tu být

Uteču daleko
abych našla tebe
Prázdná prázdného
A naplníme se až po okraj
Já tebe mnou
a ty mě sebou

Až uteču daleko
chci tě vzít s sebou
Autor Bardot, 01.03.2009
Přečteno 480x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, enigman, jedam, Psavec, Kapka, Seanko, labuť, Maro Deives
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až...

02.03.2009 00:41:00 | enigman

Moc pěkné a procítěné

01.03.2009 22:38:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí