Chuť Tvoja

Chuť Tvoja

Anotace: Venované len takej vysnenej deve.

Hrať sa s perami, ako chutíš spoznať,
tak lákavé,
srdcom híčkať, celú pre seba ťa mať.

Áno tá chuť, celú ju prehltnúť,
tie túžby a vášne, ha,
sťaby zo zvláštneho do najsladšieho sna precitnúť.

Milujem ťa, asi to vieš,
človek človeku chýba,
každý zažívame veselosť, žiaľ, vďaka Bohu lásku tiež.

Hrajme sa spolu sťa deti,
no nie sú to hry pre ne,
odrazu slnce v dušiach nám svieti.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 01.03.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Ladí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pochvala za poslední 4,čte se to dobře

02.03.2009 17:40:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí