Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Jen pouhá slova? Pro mě ne...

Miluji Tě...

Co to vlastně znamená?
Nejsou to jen pouhá slova
v kratičkou větu spletená?

Miluji tě, v těch dvou slovech
ukrývá se všechen cit,
všechna něha,
láska, vášeň,
touha jen s tím druhým být.

Miluji Tě, to je vyznání,
je to motor, jenž lásku pohání.
Je to vzkaz že patřím tobě,
že mé srdce jen pro tvé bije.
Miluji Tě, v těch dvou slovech
se všechno tohle skryje.

Miluji Tě...
Autor Ladí, 02.03.2009
Přečteno 888x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Juraj Hrom, Kapka, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

"Miluji Tě" má největší význam a smysl, jsou-li tato slova opětována.

31.03.2009 16:16:00 | NikitaNikaT.

Mělo by být ... Hezky napsáno.

03.03.2009 01:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí