Za pár dnů

Za pár dnů

Anotace: možná to pro mě bude lepší

Za pár dnů odejdeš mi do daleka,
bude to dlouhý jako řeka,
zvykla jsem si Tě téměř denně vídat
a do očí se Ti každé ráno dívat
a Ty si klidně zmizíš.

Možná se mi teď divíš,
co na Tobě tak vidím
a že Tě ráda mám.

Já vysvětlit to nedovedu,
co zlomilo se ve mně,
že srdce mé jsi poblouznil
a spoutal k sobě pevně.

Proč až teď a né dřív
je celkem zřejmý,
já milovala doposud a
Ty to máš teď stejný.

Jsi šťastný a citům mým
se stejně jako já dřív Tvým jen směješ,
co však já denně prožívám
si stejně jako Ty dřív já, představit nedovedeš.

Možná si nejsme souzení a
možná někdy dostanem poslední šanci,
najít jeden v druhém zázemí a
vyzvat se k lásky tanci.

Tak se mi prosím brzy vrať,
jsi můj vlak já Tvoje trať.
Autor grázlík, 10.10.2005
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

strastne se mi libi ta posledni sloka

03.04.2006 19:54:00 | 89Rosa

Vlastně jsem tě nepřivítala na literu...vítej.

11.10.2005 08:12:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí