Matka a Milenka

Matka a Milenka

Anotace: Dvě dámy a jejich vnitřní myšlenky.

Matka

Každý den se o Tebe bojím,
každý den Tvé rány hojím.
mám Tě ve svém srdci zamčeného,
tak pevně by se Ti nestalo nic zlého.
Snad abych Ti slovy neublížila,
snad abych s Tebou zbraně nezkřížila.
Tvé tělo je mé i spousty žen,
ale srdce to je zatím moje jen.
Bojím se však dne, kdy přijde sen,
který bude žít
a dovede Tvé srdce rozšířit.
A já už nebudu ta jediná,
u které Tvé srdce usíná.

Milenka

Každý den se o Tebe bojím,
každý den Tvé rány hojím.
mám Tě ve svém srdci zamčeného,
tak pevně by se Ti nestalo nic zlého.
Snad abych ti slovy neublížila,
snad abych s tebou zbraně nezkřížila.
Tvé tělo je mé i spousty žen,
ale mé je snad i to, co je v něm.
Bojím se však dne, kdy přijde sen,
co vytlačí mě z Tvého srdce ven.
A já už nebudu ta jediná,
u kterou tvé srdce usíná.
Autor ShootingS, 02.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý nápad. dekadence. tohle se mi od tebe líbí odteď nejvíc, J*

11.07.2009 19:38:00 | tenflipskáj dysfunkt

...dobrý nápad

26.03.2009 11:35:00 | WAYWARD

Líbí, je v tom kus pravdy.

09.03.2009 19:48:00 | Kapka

To je zajímavý námět

02.03.2009 14:54:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí