Toužení

Toužení

Anotace: .....Jen kdyby to šlo.

Srdce mi buší,
propadám panice.
Zaprodat duši,
teď a už ne více.
Pro jeden pohled,
ztratit se v hlubině.
Ústa na dohled,
v měsíční krajině.
Jas v jeho očích,
vždycky mě zahřeje.
Chtěla bych skočit,
Nevzdat se naděje.
Políbit ústa,
vzít tvou tvář do dlaní.
Do tebe vrůstat,
naslouchat splývání.
Srdce své darovat
na prostém podnose.
Duši svou narovnat,
ať ji tvá unese.
Autor Fenn, 02.03.2009
Přečteno 622x
Tipy 5
Poslední tipující: ARNOKULT, kikis, Verena, Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc hezké.

02.03.2009 20:32:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí