Stmívání

Stmívání

Anotace: Bella a Edward...ta knížka mě naprosto pohltila....=)

Bello,
tvá krev barvy karmínu
jiným chutná po vínu,
však pro mne chtivou vášní jest.

Ta touha sžírá mysl mojí,
jen v žízni mé mi cosi stojí.
Na výběr mám ze dvou cest.

Edwarde,
jak silný magnet v protipólu,
jak gravitace směrem dolů,
mě táhneš k sobě blíž a blíž.

Můžu chtít či popřít chtíč,
jíti dál či snad utéct pryč,
však nenajdu před láskou skrýš.

Bello,
zahráváš si s životem!
Já nevím, zda jsem ochoten
ovládnout svou žízeň.

Vždyť každá chvíle v klíně tvém
zpečetěná polibkem,
je pro mé hrdlo trýzeň.

Edwarde,
až na kraj světa šla bych s tebou,
byť ruce tvé mne tolik zebou.
Bez Tebe nic smysl nemá.

Jen ať Tě niky neztratím,
ochotnicky zaplatím,
ať jakkákoliv bude cena.
Autor Sana.sorrow, 02.03.2009
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana M., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí