Nevím jak dál

Nevím jak dál

Anotace: možná je tahle báseň trochu divná ale mě se líbí

Co je láska když není svět,
co je láska když není květ.
Proč tvá důvěra mi nepatří,
mé oko tě ve chvíli spatří.

Ty mě nenávidíš já tě miluju,
za ty slova tě lituju.
Řekl jsem co jsem neměl,
odpust mi já to nevěděl.

Další věc co ti na mě vadí,
proč se otáčet vždyť nám to ladí.
Necháme toho pomlouvání,
těch zrad a všech litování.
Autor Proof, 10.10.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty naše komplikované vztahy...Kličky a vytáčky...

11.10.2005 09:49:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí