Love poet

Love poet

Anotace: Zdrcená dívka volá svého milého

Láskou se má duše souží,
žízní, strádá, po tobě touží,

ztrácí se a znovu vrací,
ta láska, co tak snadno z tvého srdce se vytrácí,

nechci ti ublížit, nechci ti lhát,
když už vím, že mě nemáš rád.

musím už jít, sbohem ti dát,
snad v dobrém budeš vzpomínat,

na chvíle nádherné,
společně prožité,

nechci se klamat, že naději stále mám,
své srdce bohu bolestně odevzdám

chci být pryč, od tebe daleko,
by se srdce mé bolestí nezalklo.

Vzpomínky bolí tak strašně moc,
nad Prahou smráká se v tak temnou noc,

ležím tu, stěží dýchám,
teď navěky sbohem ti dám,

zítra už tu nezbude po mě ni vzpomínka,
svíčka už dohořívá zlehýnka,

zavírám oči a z posledních sil,
volám na tebe: Proč jsi mě opustil
Autor kokkki, 02.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí