Pane Dokonalý...

Pane Dokonalý...

Anotace: Jsem zvědavá co na to řeknete...

Hej ty pane dokonalý,
Teď mě chvíli poslouchej.
Prosby mé tě přivolaly,
prosbám mým se tedy vzdej.

Všechny moje představy,
O tom jaký bys měl být,
Jak by náhle ožily,
Nechce se mi uvěřit.

Ty jsi ten co pochopí,
Že mě něco trápí.
Za ruku mě uchopí,
Ke mně se vždy vrátí.

Rozesměješ ústa má,
Stejně jako duši mou.
Jenom s tebou jsem to já,
Slyš mou zpověď bláznivou.

Ve večerním šeru kina,
Plní se má představa.
Nás obou je sladká vina,
Otisk tvých rtů, na těle mém,
Ještě dlouho zůstává.

Jedno přání musím mít,
Na chvíli tě zastavit.
Zastav se a chvíli stůj,
Zastav se… a existuj.
Autor Misha4sel, 02.03.2009
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: efeeez, jedam, Terulienka, Mounkey, prostěholka, Alasea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná

09.03.2009 14:26:00 | Mounkey

ta posledna sloha je krasna :),niekde v strede sa to trosku rozpadlo,ale ten koniec to cele zase urovnal...

07.03.2009 20:52:00 | Terulienka

Moc pěkná! ;-)

02.03.2009 19:44:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí