V rukou svých můj život máš..

V rukou svých můj život máš..

Anotace: Nevím, co sem psát..

Bolí mě u mého srdíčka,
po tváři stéká mi slzička.
Chybí mi Tvé něžné pohlazení,
nad které prostě není.
Chybí mi Tvůj pohled, co umí mě rozpálit,
chtěla bych Tě po tváři zase pohladit.
Stulit se ve Tvém náručí,
cítit, že jsem v bezpečí.
Jenže Ty mlčíš a já nevím, co si myslet mám,
mám strach, že mi zase zůstane na srdci šrám.
Tak netrap mě, to už udělali jiní,
s Tebou čekám, že se vše změní.
V rukou svých můj život máš,
tak řekni, co s tím uděláš?
Možná..naplní se moje sny,
v nichž figuruješ jenom Ty!
Moc bych si přála, aby to vyšlo...ale vše je jen na Tobě, jak se rozhodneš...
Autor Kallkaa, 02.03.2009
Přečteno 586x
Tipy 8
Poslední tipující: mimi1000, Seanko, Sigurd II., Agniezka, Martin Flídr, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Je to nádherná touha - moc pěkné.

11.03.2009 21:51:00 | Seanko

krásné...hodně štěstíčka

06.03.2009 16:29:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí