Rozehřej srdce

Rozehřej srdce

Anotace: +++

Stále čeká a počítá každou vteřinu.
Sedí, a kouká do zdi, už asi hodinu.
Bloudí, kdesi v myšlenkách,
Hledá, asi Tebe ve svých snách.
Rada by, a chce Tebe obejmout,
osvobodíš ji z jejich pout?
Zpřetrhneš provazy úzkosti?
Políbíš její chladné rty?
Ledové, však ty co rychle vzplanou,
ve chvíli osudem danou.
Rozehřeješ srdce její?
Ať to stojí co to stojí?
Však, myslím, že jiskřička plápolá,
a čas si s ní pohrává.
Autor Certain Expiry, 02.03.2009
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: démon zatracení, 6thSun, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí