Tobě???

Tobě???

Anotace: bylo-nebylo-a není

Hledám útěchu v tom bezútěšným světě
Když volám že tě chci ještě
Cítit vedle sebe
Zapomenout co nás zebe
S tebou až na kraj světa jít
Chci mít zase pro co žít
Nebo alespoň důvod zapomenout…
Naděje je nicotný chtíč
Stejně na nic jako zlomený rýč
Schovala jsem slzy do propastí
Vyhodila tunu proti-lásce mastí
Zraněná city
Nikde žádné kryty
Tak tu obnažená stojím
Další rány děsně se bojím
Stejně si mi ji dal
Prej „Kdysi jsem tě miloval“
Snad to cítíš jako já
Bohužel ne-já na tebe jsem náchylná
Autor MishkaS, 02.03.2009
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí