Podzimní romance...

Podzimní romance...

Anotace: Nejen jaro je časem lásky i barevný podzim může být díky lásce mnohem barevnější....

Závidím Tvému hřebenu, co vlasy Tvoje hýčká,
i ranním poslům slunce co políbí Tvá víčka.
Dešti který smáčí Tvoje krásné tělo,
myšlenkám jenž mysl Tvá píše na Tvé čelo.
Tajně lásko závidím listí které padá,
Tobě přímo pod nohy, vždyť chodíš v něm tak ráda.

Všechny barvy podzimu se ve Tvých očích třpytí,
ty oči mě zas jisto - jistě do svých sítí chytí.
Strom stromu báseň vypráví, listí sladce šumí,
tiše stůj a poslouchej jak milovat se umí...
Autor Bucharovic, 03.03.2009
Přečteno 527x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, hanele m., Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

03.03.2009 07:37:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí