Pro Ewu.

Pro Ewu.

Anotace: To je pro jednu mladou, aktuálně 15ti letou slavnou slečnu, zpěvačku, brunetku, chodící na gympl, má ráda kuřecí řízek s hranolkama... :-D Ještě že nikdo neví, kdo to je... :-D

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Co teďka děláš, po čem teď sníš,
na co teď myslíš, co všechno víš?
Toužím tě spatřit a dívat se na tebe,
pak lehnout si do trávy a dívat se do nebe,
toužím tě obejmout, držet tě za ruku,
dívat se na západ slunce
a pak ti dát pusu.
Ty jsi má vyvolená, to tebe mám rád,
tebe chci chránit, o tebe se rvát,
tebe chci uspávat, s tebou chci snít,
s tebou chci souhlasit, s tebou se přít.
Jen s tebou si chci hrát, jen s tebou se chci líbat,
jen tebe chci obdivovat, jen s tebou se chci vídat.
Chci být jen tvůj, jen tebe chci milovat,
přání ti plnit, za lásku děkovat.
Jen tebe chci znát a chci, abys mě poznala,
tak dej mi šanci broučku...
Autor Virteal, 03.03.2009
Přečteno 546x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velké vyznání - hezké.

03.03.2009 17:20:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí