Být tak jedním z nich...

Být tak jedním z nich...

Anotace: někdy je lepší být přítelem...

Chodit tam, kde dřív jsi stál,
doufat, že tě uvidim,
prostě říct ahoj a jít dál,
jak já tvým přátelům závidím.
Že můžou cokoli ti říct,
mluvit bez jakékoli obavy,
chtěla bych vědět o trochu víc,
jenže jak, mi nejde do hlavy...
Autor hellowik, 03.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: sinoraLee, strašidýlko-střapatý, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, a pripomnělo mi to mých sedmnáct.

03.03.2009 17:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí