Život není pohádka

Život není pohádka

Anotace: každý by chtěl někdy žít v pohádce.. bohužel...

Je konec... zatáhla se opona,
každý se loučil,
jen já stále seděla,
nevěříc že film zkončil.
Film co jako pohádka se zdál,
Kde byla princezna a princ,
jak osud s nimi si hrál
a jak neměli kromě sebe nic.
Chtěli krásný život mít,
být spolu až do smrti,
tak to přece v pohádkách má být,
jenže to v životě neplatí.
Někdy nestačí jen snít.
Život není pohádka.
Nesmíš řůžové brýle na očích mít,
protože svět nejsou jen sladká pozlátka.
Musíš pevně nohama na zemi stát,
bojovat tvrdě za to co chceš mít,
nesmíš dokola stále si lhát,
protože nebudeš nikdy jako v pohádce žít.
Autor hellowik, 03.03.2009
Přečteno 494x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí