Hlasy minulé

Hlasy minulé

Anotace: XXX

Studenou sprchu dnes já si nedám,
Lásku, soucit marně sám hledám,
Že o pomoc ruku k němu zvedám,
Sám to nezvládnu, sám to nedám.

Chodím, běhám a křičím z plných plic,
Chci jenom ji, nech nic víc.

Deprese a úzkostné stavy,
Valí se večer do mojí hlavy,
Čekají tu dlouhé vleklé davy,
Bojují za čest a hledají slávy.

Hlasy z minulosti díky tobě slýchám,
S životem, ač nerad dosti si míchám,
Jako každý den a každou noc dýchám,
Do srdce asi hodně se píchám.

Hudbu teď pouštím, cítím ty znaky,
Za mala rad pouštěl si draky,
Radost měl a smutek měl taky,
Neznal tě necítil srdce tlaky.
Autor Breg, 03.03.2009
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí