Tichý šepot lásky

Tichý šepot lásky

Anotace: nemohla jsem spát...

Dvě řasy padlé do oka,
potom chuť tvého polibku
u zamrzlého potoka.
Tichý šepot lásky.

Pod závojem noci
v šeru zimních hvězd
má nás ve své moci
poutník dalekých cest.

Tím poutníkem jsme oba,
tak nech se dechem nést
a před svítáním doba
dva slepce bude vést

na cestě k poznání
i blízkosti dálek.
Přijmi mé pozvání
-dvě řasy, pak polibek.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 03.03.2009
Přečteno 571x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Tacca, Psavec, 5thelement, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Rád bych přijal, ale to by pro Tebe nic nebylo.

03.03.2009 21:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí