Moře lásky

Moře lásky

Anotace: Opět něco pro láskyplně zamilované

Moře je průzrak čirého nebe,
moře je zrcadlo a v něm vidím Tebe.
Moře je slané jako mé slzy,
moře je blízko a já v něm brzy.
Propluji ten oceán barvy modré,
vždyť všechno zlé je k něčemu dobré.
Na mořské pláži já nechám stopy v písku,
zahladím a kouknu do notýsku,
kde psávala jsem si dny,
co jsme spolu prožili,
né, to nebyly jen sny,
co jsme i ve zlém přežili.
Byla to skutečnost,
která mě přivedla až k Tobě,
vždyť mi dva patříme k sobě.
Autor Andy, 18.10.2004
Přečteno 1622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí