Střepy prázdných sklenic

Střepy prázdných sklenic

Anotace: sladkých -náct, diskotéky, lásky, zklamání, hledání a všechno tak snadné a zároveň hrozně důležité a smrtelně vážné

Svět z barevných sklíček
krasohledu,
kouř z cigaret,
ztratil se klíček
od pohledu,
marně si klíčník kouše ret.

Ve víru tance, v zajetí decibelů
varhan, kytary,
se sklenkou prázdnou a bez dna,
mozek rozhodně diktuje sto povelů,
však dál potácíš se mezi barbary.
Osud je jasný - dvě bez jedné je jedna.

Rozbité sklenice, láhve prázdné,
bez hrdla,
ty skleněné střepy připomenou
střepy lásky ukončené rázně,
kterou dívka pohrdla,
že to byl těžký kámen na ramenou.

Rusalka lehkonohá či vážka
nad rybníkem
super look, však jinak už nic,
pro lásku těžká překážka,
tak stojíš před pomníkem
z rozbitých prázdných sklenic.
Autor Norma, 03.03.2009
Přečteno 388x
Tipy 16
Poslední tipující: Tacca, 6thSun, Holis, labuť, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, WAYWARD, jedam, Lilly Lightová, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jsem se vrátil, píšeš moc hezky.

12.03.2009 13:02:00 | Holis

Líbí...tip.

03.03.2009 21:23:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí