přehmaty

přehmaty

Anotace: ,,

V svítání a v rozednění
chybí mi tvý pohlazení
v tváři..vlasů šimrání
tvoje teplo pod peřinou
po tvářích mi slzy řinou
a za oknem havrani
šklebí se mi z parapetu
když tu brečím pro Ivetu
ve studenejch peřinách

Opuštěnej v pustinách
v tmách a srdce v krách
přemejšlím o nevinnách

V podvečeru při setmění
v rovnodení
promiň Zdeni
že už se mnou jaro není

Opuštěnej v pastvinách
ty slzy jsou jenom hrách
..při mých hrách

Nocí tápu po hmatu
a bojím se přehmatů
dnes jsem škrtnul Renatu
zítra bloncku z Arbatu

Vypuštěnej v oborách
..žiji!
jako trubec hledám úl
jsem jelen v říji
...nebo vůl.
Autor zenge, 03.03.2009
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, raďo, Kars, Kapka, Mario de Janiero, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastný to Zenge, nebo nešťastný ?

04.03.2009 17:16:00 | Kars

Máš to dobrý zenge...

03.03.2009 22:16:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí