Pavlíčkovi

Pavlíčkovi

Anotace: stačil jeden společný den....

Máš klíč od mýho srdíčka,
jak krásná je každičká chvilička,
kdy vedle sebe ležíme,
a o naší budoucnosti nahlas sníme.

To co k tobě cítím nejde popsat slovy,
ten pocit lásky je pro mě zcela nový.
Ukázal jsi mi jak je láska krásná,
jen vedle tebe jsem Pavlíčku šťastná.

Jsi někdo bez koho už nechci žít,
jsi ten bez kterého už nedokážu být.
Když se dívám do očí tvých,
vidím v nich ty jiskřičky.
Když slyším tvůj krásnej smích,
vidím jak záříš celičký.

Vím že tebe dokážu navždy milovat,
protože TY jsi mi ukázal vše,co MILOVAT může znamenat…
Autor Janulety, 03.03.2009
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Janetee, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mocinky děkuju za komentíky holky:)

30.03.2009 22:33:00 | Janulety

Mám slzy v očích... vážně.. prostě mě to dojalo =) Přeju vám to moc. =*

28.03.2009 13:46:00 | Janetee

Moc hezky něžná, laskavá a čtivá básnička.

03.03.2009 22:40:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí