Loňská vzpomínka

Loňská vzpomínka

Anotace: Nevím, proč se stále vracím k těm vzpomínkám... Nejspíš v sobě stále nacházím pozůstatky oněch citů a tak je zkouším ze sebe dostat ve verších...

Tys plamen svíčky, jenž jasně plane.
Já můra, jenž si o něj křídla pálí.
Co stalo se, zpět už nevrátíme,
veškerá láska je v háji.

Já po Tvém boku věrně stál,
a opravdu Tě miloval.
A tys zas milovala mne,
ty city byly vzájemné.

Pak dávalas mi pít z poháru lží,
a sladkými slovy mě mámila.
Za jiného milého sis mě vyměnila,
a naši lásku jsi zradila.

Teď ztratil jsem ve své duši klid,
a své city nikomu nechci dávat znát.
Všem lidem jsem přestal věřit,
a své srdce toužím jen ukrývat.

Je těžké na Tebe zapomenout,
protože stále Tě rád mám.
Ale trápil jsem se už moc dlouho
a už nechci býti sám.
Autor Rembrandt, 03.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Kapka, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí ;)

03.03.2009 22:53:00 | Mademoiselle Drea

Já bych řekl, že dobré. Také jsem si něčím takovým prošel. Je dobré vracet se k vzpomínkám, ty jest motorem poetickým ;-)

03.03.2009 22:40:00 | Jarin Kalin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí