snad, někdy..

snad, někdy..

Anotace: i když to asi nevyjde..tak nikdy naTebe nezapomenu;-)

Jsi hvězdou na nebi, co svítí mi na cestu,
když ve svých snech se ztrácím..
až tam budeme ve dvou, tak vykřičím světu,
že se už vracím ..s tebou..
I když ráno jsem sám a v prázdný posteli,
celý den doufám, že se to změní..
já svou náruč ti dám, jak jsme si vysnili,
pak budeme spolu, v našem souznění ..navěky spolu..
V mých snech jsme šťastní, jsme plni vášní a lásky tak nezbytný..

..Jednou to vyjde..
..my dva a budoucnost u jednoho stolu, dům plný dětí a ne jen sny..
Autor tom.z, 04.03.2009
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Aniba, Kallkaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST! neznám nikoho a ani já nejsou vyjímkou, že patřím mezi ty, co o tem skutečně sní...

09.04.2009 18:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí