Odpověď...

Odpověď...

Anotace: Zklamané srdce (cca rok 2005)

Vím, že si nalezl a to lásku,
tu životní křehkou krásku.
Odhoď svoji masku,
ze svých úst odlep pásku.
Hojí líp než krabička prášků,
nenech ji uletět jako vážku...
Autor boomslang, 04.03.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí