Chci zase jen snít..

Chci zase jen snít..

Anotace: proč se z ničeho nic musí zase něco stát...

Celý den chodím sem a tam,
nevnímám přátele, školu, nic,
v myšlenkách bloumám jen tak sám,
newím, co mohl bych dál říct.
Nestalo se nic, to já vím...
není proč slzy na tváři mít.
Já se jen trápím životem svým...
prosím....chci zase jen snít,...
Autor hellowik, 04.03.2009
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., jesterka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí