Lhář

Lhář

Anotace: chci na tebe zapomenout a říct, že si nic...ale nejde to..

Nechci už dál zazdívat.
Nechci sklápět oči.
Chci do tváře se podívat
a říct, že všechno končí.
Že neznamenáš pro mě nic,
že nepotřebuju vidět tvou tvář,
jenže bolest v sobě cítím čím dál víc
a můj úsměv je veliký lhář.
Autor hellowik, 05.03.2009
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Kallkaa, Kapka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí